Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

SELF TEST

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Δ/νση Προσωπικού, έχουν ήδη ενταχθεί τα ΑΜΚΑ όλων των υπαλλήλων στην Πλατφόρμα ΗΔΙΚΑ και επομένως κάθε εργαζόμενος μπορεί να μεταβεί σε φαρμακείο (με το ΑΜΚΑ και την Ταυτότητά του) και να προμηθευτεί δωρεάν το τεστ.

Επίσης σημειώνεται ότι κατά την πρώτη περίοδο εφαρμογής, ήτοι από 26 Απριλίου έως 9 Μαΐου 2021, οι εργαζόμενοι δύνανται να υποβάλλονται και να δηλώνουν το αποτέλεσμα του τεστ εντός του χρονικού διαστήματος από 26 Απριλίου έως και 9 Μαΐου 2021. Επομένως, γι’ αυτό το διάστημα θα χρειαστεί η διενέργεια και δήλωση στην ηλεκτρονική εφαρμογή: self-testing.gov.gr ενός μόνο τεστ και η προσκόμιση στην υπηρεσία μιας μόνο βεβαίωσης.
Αναλυτικά η διαδικασία των αυτοδιαγνωστικών ελέγχων (self-test) στον Δημόσιο Τομέα, όπως περιγράφεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και τη σχετική ΚΥΑ.

https://www.ypes.gr/ti-ischyei-gia-ton-ypochreotiko-diagnostiko-elegcho-sto-dimosio-tomea-poioys-ypalliloys-afora/?fbclid=IwAR0sD9aiu-VIuAX4Rt8rYY34-CdqNwKsetxH3zThCoipQGiGe4uNl6NW3Vw