Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 4/7-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αποφάσισε την έγκριση αποδοχής των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων των συναδέλφων συμβασιούχων covid. Η συναίνεση του Δήμου μέσω της Οικονομικής Επιτροπής είναι σημαντική και ουσιαστική, όχι όμως για πανηγυρισμούς και ευχολόγια στα κοινωνικά μέσα. Η υπόθεση των συναδέλφων έχει μακρύ δρόμο ακόμη, ο οποίος θα ολοκληρωθεί μόνο με την οριστική παραμονή τους στην εργασία.


Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι παρεμβάσεις από τον Σύλλογο είναι συνεχείς, χωρίς φανφάρες και επικοινωνιακούς πανηγυρισμούς, ενώ είχαν αρχίσει πριν ακόμη την πρώτη εκδίκαση των προσωρινών μέτρων. Με βάση τη θετική έκβαση εκείνων των παρεμβάσεων μας είχαν αναβληθεί μάλιστα κάποια προσωρινά μέτρα τότε, ώστε να συμπέσει η εκδίκασή τους με τη θετική διάθεση εκ μέρους του Δήμου, φθάνοντας στη σημερινή θέση της Δημοτικής Αρχής. Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου θα είναι όπως πάντα έγκαιρες, ουσιαστικές και αποτελεσματικές, όχι παρεμβάσεις επικοινωνίας γεμάτες ευχαριστήρια σε τρίτους.


Η διοίκηση του Δήμου σωστά πράττει και συναινεί στο αίτημα των συναδέλφων καθώς οι κοινωνικές, διοικητικές, τεχνικές κτλ υπηρεσίες του Δήμου έχουν ανάγκη στελέχωσης με έμπειρο και καταρτισμένο επαγγελματικά και επιστημονικά προσωπικό.

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος,

Η Γεν. Γραμματέας, Αιμ. Σκρεπετού.

Διαβάστε την ανακοίνωση σε μορφή pdf στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://seda.gr/wp-content/uploads/2022/07/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ-4-7-2022.pdf