Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος και το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους συναδέλφους όλων των υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων που κατά τη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και με αυτοθυσία κατάφεραν να σταθούν δίπλα στην κοινωνία και όσους το είχαν ανάγκη.

Από την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τον ΚΥΑΔΑ, την Καθαριότητα, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τα Συνεργεία, το Ηλεκτρολογικό κτλ, έως τους οδηγούς , τους εργαζόμενους του τηλεφωνικού κέντρου και κάθε συνάδελφο ξεχωριστά. Θα σταθούμε λίγο παραπάνω στους συναδέλφους του Πρασίνου, της υπηρεσίας που εδώ και χρόνια είναι αποδεκατισμένη από προσωπικό και μηχανήματα, οι οποίοι έδωσαν αυτή τη μάχη με άνισους όρους και με πραγματική υπέρβαση κατάφεραν να φέρουν εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή, αναδεικνύοντας την ανάγκη ενίσχυσης της Διεύθυνσης.

Συνάδελφοι, ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων ήταν στην πρώτη γραμμή προσφοράς στους πολίτες, δίνοντας με ευσυνειδησία τη μάχη απέναντι στα καιρικά φαινόμενα ώστε να μείνει ανοιχτή και λειτουργική πόλη η Αθήνα και ώστε κανείς συνάνθρωπός μας να μη μείνει μόνος του.

Ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο εύγε σε όλους τους συναδέλφους, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, για τις προσπάθειες που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό κατέβαλαν, κάτω από τις συγκεκριμένες, δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώσαμε. Συγχαρητήρια και πάλι.

Για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος, Βάσ. Πολυμερόπουλος.

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Ι. Χρυσανθακόπουλος.