Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ”

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Η δύναμη του Συλλόγου μας είστε εσείς. Το είχαμε πει και το επαναλαμβάνουμε!

Μας Δώσατε τη δύναμή σας και την εμπιστοσύνη σας για να συνεχίσουμε!

Σ Α Σ      Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε!!!

      Η μαζική σας συμμετοχή στις Εκλογές του ΣΕΔΑ, έδωσε το στίγμα και τη δυναμική για τη λειτουργία του Συλλόγου τα επόμενα τρία χρόνια. Θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο ειλικρινές μας ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν να ψηφίσουν επιλέγοντας φυσικά την παράταξη και τους υποψηφίους της αρεσκείας τους.

    Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το 80% των συναδέλφων οι οποίοι στήριξαν την παράταξη μας ξεπερνώντας κάθε προσδοκία αλλά και αποτελώντας “ιστορικό συνδικαλιστικό ρεκόρ” καθώς και όλους τους φίλους  οι οποίοι στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας συμβάλλοντας καθοριστικά στο προαναφερόμενα αποτελέσματα.

Είναι ένας από τους λόγους που μας γεμίζει με υπερηφάνεια, αλλά και τεράστια ευθύνη.

Ευθύνη να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιβάλλετε, αλλά φυσικά και υπερηφάνεια διότι το έργο όλων των προηγούμενων ετών αναγνωρίστηκε και απέδωσε καρπούς

      Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον οποίο το περασμένο διάστημα λειτουργήσαμε, έτσι και με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο θα συνεχίσουμε για τα επόμενα τρία χρόνια, χωρίς την παραμικρή διαφοροποίηση. Προχωρούμε τηρώντας με θρησκευτική ευλάβεια αυτή την αντίληψη, ακολουθώντας την ίδια αδέσμευτη, μαχητική και χωρίς εξαρτήσεις πορεία.

Συνάδελφοι,

η « ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»,

σας ευχαριστεί ολόψυχα για την εμπιστοσύνη σας, τη στήριξή σας, την ψήφο σας!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Το αποτέλεσμα αυτό, ανήκει σε όλους τους εργαζομένους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανεξαρτήτως παρατάξεως και είναι νίκη όλων αυτών και κανενός, μα κανενός άλλου. Κανένας δεν μπορεί να την καπηλευτεί και σε κανέναν δεν εκχωρείται, παρά μόνο στους εργαζόμενους.

Οι συνάδελφοι επιπλέον, με την ψήφο τους, καταδίκασαν στην ανυπαρξία τις αθλιότητες, τις τακτικές και τις αντιλήψεις που ταλάνιζαν το σώμα του Συλλόγου τα περασμένα χρόνια.

Οι εκλογές τελείωσαν, όλοι μαζί και χωρίς καμία διαφοροποίηση, προχωράμε ενωτικά, μαζικά, δυναμικά, συναδελφικά.

      Δεσμευόμαστε, ο καθένας προσωπικά και όλοι μαζί, να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και ανεξάρτητα τη δράση μας, υπερασπίζοντας την εργασιακή και προσωπική αξιοπρέπεια του κάθε συναδέλφου και διεκδικώντας αξιοκρατία και ισονομία για όλους!