Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Β. ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτό που γίνεται είναι ΕΘΝΙΚΟ ΈΓΚΛΗΜΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι ούτε Ελληνικό μόνο φαινόμενο, ούτε μπορεί να είναι η δικαιολογία και η μόνιμη πιπίλα “για κάθε νόσο και κάθε..”. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι υπάρχουν προβλήματα, αδυναμίες και φυσικά ευθύνες.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι νέες αντιλήψεις ασυδοσίας που έχουν καλλιεργηθεί σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, η νέα πληθυσμιακή διάρθρωση που διαμορφώνεται με την αθρόα εισροή εποίκων από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, ένας υπόγειος υβριδικός πόλεμος που μαίνεται εδώ και πολύ καιρό με στρατηγικές προεκτάσεις και η προφανής έλλειψη προσαρμογής στις νέες κλιματολογικές συνθήκες, έχουν διαμορφώσει νέα, πρωτόγνωρα και ανεξέλεγκτα δεδομένα.

Το να κλείνουμε τα μάτια στα προβλήματα που συσσωρεύονται για μην θίξουμε την κυβέρνηση, τις εκτραχυνόμενες παραβατικές συμπεριφορές κοινωνικών ομάδων, απρόσκλητων μουσαφιραίων, επαγγελματιών δικαιωματιστών και επαναστατών, χειριστή υπηρεσία προσφέρουμε και στην πατρίδα μας και στην κοινωνία.

Όταν το κράτος είναι ανίκανο να σε προστατεύσει, τότε δεν θα έχεις απλώς αυτοδικίες, αλλά κινδυνεύεις με γενικευμένες και ανεξέλεγκτες αντιπαραθέσεις, γιατί το κράτος δεν σου κάνει Χάρι, έχει υποχρέωση να σε προστατεύει και όχι να ψάχνει κατόπιν εορτής για δικαιολογίες φτηνά φληναφήματα.

ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΗ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΆ, ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, διότι δεν μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός, εμείς αρμενίζουμε, η στραβά, η θεόστραβα.