Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

       Ο ΣΕΔΑ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου και των μελών του ΔΣ, καθώς και όλων των συναδέλφων εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, στους συγγενείς των θυμάτων της θεομηνίας που χτύπησε τη Θεσσαλία. Μέσα σε αυτή την τραγωδία, συνυπάρχουν και οι συνέπειες των πρωτοφανών πλημμυρικών φαινομένων, οι οποίες είναι οδυνηρές για τους κατοίκους της Θεσσαλίας και όσο περνά ο καιρός, οι ανάγκες αυξάνουν.


          Ως εκ τούτου καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν – στο μέτρο των δυνατοτήτων τους- στις εκκλήσεις για προσφορά, προσερχόμενοι με είδη πρώτης ανάγκης (παιδικά- βρεφικά ρούχα, ρούχα ενηλίκων, υγρά μαντηλάκια, πάνες, νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη κτλ ) στα σημεία συγκέντρωσης προσφορών του Δήμου Αθηναίων ή οποιουδήποτε άλλου φορέα, όπως αυτά ανακοινώνονται καθημερινά.

          Πάγια αρχή του ΣΕΔΑ είναι να δείχνει την αλληλεγγύη στην πράξη και όχι στα λόγια. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, μετά από πρόταση του Προέδρου, Β. Πολυμερόπουλου και απόφαση του ΔΣ, ο Σύλλογος θα προσφέρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας στη Θεσσαλία. Εάν δε, κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετάσχει με κάποιο μικρό ή μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, αυτό θα προστεθεί στο αρχικό ποσό που θα προσφέρει ο Σύλλογος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Β. ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Θ. ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ