Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

Eνημερωτική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων στο Πράσινο.

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων στο Πράσινο.  Κατά τη διάρκεια της ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος ανέλυσε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία, ενώ τέθηκαν σημαντικά ζητήματα και από τους συναδέλφους.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν την έλλειψη προσωπικού (η οποία οδηγεί σε απαξίωση την υπηρεσία και σε εντατικοποίηση της εργασίας για το υφιστάμενο ελλιπές προσωπικό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων), τις υπερωρίες, τα ΜΑΠ, τους συμβασιούχους(των οποίων την παραμονή στην εργασία στηρίζει πάγια ο Σύλλογος), τον εργολάβο κτλ.

Ο ΣΕΔΑ θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του για τα ζητήματα του Πρασίνου με δυναμικότητα και υπευθυνότητα, με αποκλειστικό σκοπό την εξεύρεση βιώσιμης και μακροπρόθεσμης λύσης.

Ο Σύλλογος για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση, θα ζητήσει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης τα ζήτημα αυτά και με παρουσία και των διοικητικών παραγόντων της υπηρεσίας.

Επειδή η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, επιφυλάσσεται για τις περαιτέρω ενέργειες.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο βετεράνος συνδικαλιστής και πάνω από 20 έτη εκπρόσωπος του Πράσινου και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΔΑ, Τάκης Νιάγκος, απευθύνθηκε στους συναδέλφους του και στον Πρόεδρο του Συλλόγου, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ενεργό υπηρεσία, αλλά και τη δέσμευσή του για συνεχή παρουσία στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κλάδου, με διάχυτη συγκίνηση και με την αντίστοιχη συναισθηματική φόρτιση από όλους τους συναδέλφους της συγκεκριμένης διεύθυνσης.