Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

Όλα έτοιμα για την πρώτη συμμετοχή της Αθλητικής Ομάδας του ΣΕΔΑ!!!

Παραδόθηκαν οι εμφανίσεις της Ομάδας (ποιότητας dryfit- ίδιων προδιαγραφών με τις επίσημες εμφανίσεις της διοργάνωσης), οι αριθμοί και το υλικό συμμετοχής σε όλους τους δρομείς και με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε την ημέρα του αγώνα!

Ο Σύλλογος φυσικά κάλυψε όλα τα έξοδα συμμετοχής για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, καθώς και τα έξοδα για τις εμφανίσεις!

Στρέφουμε την προσοχή μας στην Κυριακή 19 Μαρτίου, οπότε και η Ομάδα μας, χωρισμένη σε 2 γκρουπ θα λάβει μέρος στους αγώνες των «21» και «5» χιλιομέτρων του «Ημιμαραθωνίου της Αθήνας», με την εκκίνηση να δίνεται από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στις 9:00 για τον αγώνα των 21χλμ και στις 11:45 για τον αγώνα των 5χλμ.

Η συγκέντρωση των δρομέων μας (και φυσικά των ένθερμων υποστηρικτών τους..) έχει καθοριστεί στις 8:00 για το γκρουπ των 21χλμ και στις 10:45 για το γκρουπ των 5χλμ αντίστοιχα, στην Κεντρική Είσοδο του Ζαππείου.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στην Ομάδα μας και σε καθένα και καθεμία ξεχωριστά εκ των μελών της, με τη βεβαιότητα ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι!

Καλό τερματισμό σε όλους, να ευχαριστηθείτε τον αγώνα!!

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος.

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Θ. Τσεκούρας.