Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΣΕΔΑ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΒΑΣΙΛΗ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟY

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι

Με χαρά σας καλωσορίζουμε στον νέο ιστότοπο του συλλόγου μας.

Ο Σ.Ε.Δ.Α. συνεχίζοντας την δυναμική του πορεία αξιοποιεί όλα τα μέσα επικοινωνίας για να προσφέρει στα μέλη του έγκυρη και άμεση ενημέρωση, τόσο για τα τρέχοντα εργασιακά θέματα, όσο και για τις άλλες δραστηριότητες στις οποίες από χρόνια έχει επεκταθεί, όπως είναι οι πολιτιστικές, οι κοινωνικές , οι φιλανθρωπικές, κ.λ.π.  Κεντρική του θέση είναι  ότι ένας μεγάλο Σωματείο δεν μπορεί να παραμένει στενά προσκολλημένο μόνο στην συνδικαλιστική του δραστηριότητα αλλά πρέπει να επεκτείνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς κοινωνικού ενδιαφέροντος .

Ο Σύλλογος για την επικοινωνία με τα μέλη του, πέραν της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχει από καιρό προχωρήσει σε δημιουργία blog & σελίδας στο facebook, συνεχίζοντας συγχρόνως να χρησιμοποιεί και τους κλασικούς τρόπους επικοινωνίας όπως είναι το fax, τα  sms , οι ανακοινώσεις στους χώρους εργασίας, η προσωπική επαφή κ.λ.π. ώστε να υπάρχει η δυνατότητα  πλήρους και έγκαιρης  επικοινωνίας  για την γνωστοποίηση των δραστηριοτήτων του.

Ταυτόχρονα στα πλαίσια της ευρύτερης επέκτασης σε όλο το φάσμα των δυνατοτήτων που παρέχει η τεχνολογία, δημιουργήθηκε και κανάλι του Συλλόγου στην πλατφόρμα youtube όπου ήδη έχουν ανέβει τα πρώτα βίντεο με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Σύντομα δε, θα εγκαινιάσουμε και μια νέα μορφή επικοινωνίας μέσω ζωντανών διαδραστικών εκπομπών από τις πλατφόρμες του facebook και του youtube. 

Ελπίζουμε η νέα ιστοσελίδα μας να είναι εύχρηστη και χρήσιμη  για τους συναδέλφους καθώς παρέχει πλούσιο περιεχόμενο, πολύτιμες πληροφορίες, συνδέσμους παραπομπής σε χρήσιμες ιστοσελίδες  και επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να θέτουν ερωτήματα και να ενημερώνονται άμεσα για θέματα που τους απασχολούν, με απαντήσεις σε ποικίλα εργασιακά και όχι μόνο θέματα.

Ο Σ.Ε.Δ.Α. ως ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ένας εκ των μεγαλύτερων σωματείων του Ελληνικού Δημοσίου, συνεχίζει την προσπάθεια για την βελτίωση των υποδομών του σε όλα τα επίπεδα και επεκτείνει  τις δραστηριότητες και τις παρεμβάσεις του  σε διαφόρους τομείς ( πέραν των συνδικαλιστικών) έχοντας την στήριξη και την εμπιστοσύνη των μελών του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Σ.Ε.Δ.Α