ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

                                                                ΑΘΗΝΑ : 10-10-2016

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τους

κ. Γεώργιο Γεωργαντά , βουλευτή Ν. Κιλκίς

κ. Θεόδωρο Κόλλια,  Γραμματέα  Συνδικαλιστικού της Ν.Δ.  και

κ. Αγγελάκη Μανώλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής,

επισκέφθηκε τον Σύλλογο και είχε συζήτηση με μέλη του Δ.Σ. και του ΣΕΔΑ.

 

Μετά την τοποθέτηση του Προέδρου κ. Βας. Πολυμερόπουλου, ο οποίος έθεσε τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, στην Τ.Α. και στο Δήμο Αθηναίων ειδικότερα (μισθολόγιο, έλλειψη προσωπικού, συνταξιοδοτικό, συμβασιούχοι, Ταμεία, προβλήματα Διοίκησης στο Δήμο κ.λ.π.)

 

Τόσο ο κ. Γεωργαντάς όσο και ο κ. Κόλλιας και ο κ. Αγγελάκης ενημέρωσαν για τις θέσεις του κόμματος επί των θεμάτων που τέθηκαν,  και απάντησαν σε πλήθος ερωτήσεων που έθεσαν τα μέλη του Δ.Σ. που παρίσταντο και αφορούσαν εξειδικευμένους προβληματισμούς σε θέματα εργασιακά, συνταξιοδοτικά αλλά και γενικότερα για το Δημόσιο που έχει πρόθεση να δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία όταν θα γίνει Κυβέρνηση και για την ιεράρχηση που θα θέσει ως βάση του.

 

Έγινε μία πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με βασική τη θέση της Ν.Δ. ότι προτεραιότητά της είναι η ανάπτυξη της οικονομίας, η διαφύλαξη των θέσεων εργασίας , η προτεραιότητα στις προσλήψεις και η εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης με την  επιβράβευση ως κίνητρο απόδοσης.

 

haris