Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Για ακόμη μια φορά, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια θεομηνία προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και της κοινωνίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και του καθήκοντος που τους ανήκει.

Όπως πάντα στην πρώτη γραμμή και οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων – σε όλες τις Διευθύνσεις που παρατάχθηκαν στο πεδίο- προσέφεραν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε να περάσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες και αυτό το φυσικό καιρικό φαινόμενο.

Από το Πράσινο, την Κοινωνική Αλληλεγγύη- Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΥΑΔΑ κτλ, την Καθαριότητα και το Μηχανολογικό, τα Δημοτικά Ιατρεία, το Ηλεκτρολογικό, τα Συνεργεία, τη Δημοτική Αστυνομία, τα επιτελεία κτλ, οι συνάδελφοι έδωσαν το παρόν και παρά τις δυσκολίες που και οι ίδιοι αντιμετώπισαν, επιτέλεσαν το έργο τους. Ένα μεγάλο εύγε σε όλους τους συναδέλφους.

Ο Σύλλογος θα παραμείνει και σήμερα ανοιχτός, όπως και χτες, προσπαθώντας να συνεισφέρει στους συναδέλφους ό,τι βοήθεια μπορεί να παρασχεθεί και επικοινωνώντας με τις υπηρεσίες όσο είναι εφικτό για τυχόν προβλήματα.

Για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος.

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Ι. Χρυσανθακόπουλος.