Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ “COVID”

Με πρωτοβουλία του ΣΕΔΑ, πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημέρωση προς τους Συμβασιούχους”Covid”, για την εξέλιξη της υπόθεσης της δικαστικής διεκδίκησης τους, ενώ παρευρέθησαν συνάδελφοι Συμβασιούχοι από όλους τους χώρους εργασίας του Δήμου.

Υπήρξε αρχικά τοποθέτηση από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και εν συνεχεία αναλύθηκαν οι νομικές πτυχές από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τους συναδέλφους και επεξηγήθηκαν στο μετρό του δυνατού όλες οι παράμετροι.

Πρόκειται για μια διαδικασία, η οποία απαιτεί εγρήγορση και απόλυτη υπευθυνότητα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Σύλλογος ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις που προκύπτουν, ήταν και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους με κάθε τρόπο που κρίνεται απαραίτητος.

Επαναλαμβάνουμε ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε εξαρχής έχει έναν και μόνο στόχο: την παραμονή των συναδέλφων συμβασιούχων στην εργασία. Είναι μια μάχη δύσκολη, επίπονη και απαιτητική, αλλά τη δίνουμε και συνεχίσουμε να τη δίνουμε με υπευθυνότητα και χωρίς δισταγμό ως το τέλος, πιστεύοντας ακράδαντα στο αίσιο αποτέλεσμα.

Ο Πρόεδρος, Β.Πολυμερόπουλος.

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Θ.Τσεκούρας.