Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ “COVID”

       Αθήνα :  11-07-2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ COVID

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΓΙΑ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023.

Σας ενημερώνουμε ότι αναβλήθηκε η σημερινή εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για τους συναδέλφους συμβασιούχους “covid”. Ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 20/01/2023, ενώ ταυτόχρονα διατηρήθηκε η προσωρινή διαταγή παραμονής στην εργασία έως την ημερομηνία εκδίκασης.

Η σημερινή αναβολή (όπως και κάθε προηγούμενη αναβολή) δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι γεγονός προς πανηγυρισμό. Από την άλλη μεριά η παράταση της προσωρινής διαταγής αποτελεί μια μη αρνητική εξέλιξη και έναν ακόμη μικρό κρίκο στην προσπάθεια. Οι άκαιροι πανηγυρισμοί, οι άσκοπες επικοινωνιακές διαρροές και η ανούσια δημιουργία εντυπώσεων ουδέποτε έχουν φανεί χρήσιμα στοιχεία σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν. Στόχος μας δεν μπορεί να είναι ούτε οι προσωρινές διαταγές, ούτε η διαιώνιση της διαδικασίας.

Αντίθετα ο στόχος του ΣΕΔΑ, ο οποίος τέθηκε με σαφήνεια από την πρώτη στιγμή, αφορούσε και αφορά στην μόνιμη παραμονή των συναδέλφων στην εργασία. Πάνω σε αυτόν τον στόχο δεν χωρούν μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα και παρωχημένες τακτικές. Συνεχίζουμε δυναμικά, όπως έχουμε προγραμματίσει εξαρχής, με αποφασιστικότητα, σταθερότητα και υπευθυνότητα.

O ΠPOEΔPOΣ, B. ΠOΛYMEPOΠOYΛOΣ.

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΑΙΜ. ΣΚΡΕΠΕΤΟΥ.

Διαβάστε την ανακοίνωση σε μορφή pdf στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://seda.gr/wp-content/uploads/2022/07/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ-11-7-2022.pdf