Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΕΔΑ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Συνάδελφοι, 

ο Σύλλογος, όπως πράττει κάθε χρόνο εδώ και δεκαετίες,  για ακόμη μια χρονιά θα προμηθευτεί και θα διανείμει όμορφα δώρα στα μέλη του και στα παιδιά των μελών του, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επιλέχθηκε, εκ νέου ο ημιαφρώδης λευκός οίνος με ετικέτα«DEBINA»ο οποίος παράγεται και εμφιαλώνεται από το κτήμα«Γκλίναβος ΖΙΤΣΑ». Επίσης θα προσφερθεί στα μέλη του Συλλόγου χειροποίητη βασιλόπιτα από το «Απολλώνιον».

Ταυτόχρονα για μία ακόμη χρονιά ο ΣΕΔΑ θα προμηθευτεί και θα διανείμει δώρα στα παιδιά των μελών του από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ». Επισημαίνουμε πως τα δώρα για φέτος θα αφορούν παιδιά που είναι γεννημένα από το 2012 έως και σήμερα.

Οι συνάδελφοι μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους καθώς και τα δώρα των παιδιών τους τις εξής ημέρες και ώρες:

Τη Δευτέρα 18/12 από τις 09:30 έως τις 13:00,

την Τρίτη 19/12, την Τετάρτη 20/12 και την Πέμπτη 21/12, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Η διανομή θα γίνει μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Σημειώνεται πως η παραλαβή των δώρων των συναδέλφων θα γίνεται από τον χώρο του πρώην κυλικείου στο ισόγειο, ενώ η παραλαβή των δώρων των παιδιών θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στον 2ο όροφο, όπως πάντα με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να περάσουν, να ανταλλάξουμε ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος και βεβαίως να παραλάβουν τα δώρα τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των δώρων στα καταστήματα «Μουστάκας», απ’ όπου ο Σύλλογος τα έχει προμηθευτεί, εφ’ όσον δεν έχουν ανοιχθεί.

Τα κρασιά και οι βασιλόπιτες που δεν θα παραληφθούν από τα μέλη του συλλόγου, μαζί με διάφορα άλλα εδέσματα και γλυκά θα προσφερθούν από το σύλλογο και θα μοιραστούν για άλλη μια χρονιά στο Γηροκομείο Αθηνών.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Γ. Χρυσανθακόπουλος.