Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΕΔΑ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Συνάδελφοι,

ο Σύλλογος, πιστός στις παραδόσεις που δημιούργησε εδώ και δεκαετίες –με μια διακοπή μόνο πέρυσι, λόγω κορωνοϊού- θα προμηθευτεί και θα διανείμει όμορφα δώρα στα μέλη του και στα παιδιά των μελών του, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με την βοήθεια του γνωστού οινοχόου/sommelier, κ. Χ.Α., επιλέξαμε για τα μέλη μας και σε αποκλειστική συνεργασία με το κτήμα Αργυρίου -το οποίο διαθέτει τα προϊόντα του σε παγκόσμια κλίμακα- δύο εκλεκτά κρασιά. Επιλέχθηκαν, ο ερυθρός οίνος με ετικέτα «APOLLON», ο οποίος παράγεται και εμφιαλώνεται σε περιορισμένη διαθεσιμότητα και μόνο για εξαγωγή στο εξωτερικό, καθώς και ο λευκός οίνος με ετικέτα «Argyriou Winery Malagouzia». Επίσης θα προσφέρει στα μέλη του και τσουρέκι με γέμιση πραλίνα από την «Οικογένεια Στεργίου».

Ταυτόχρονα για μία ακόμη χρονιά θα προμηθευτεί και θα διανείμει δώρα στα παιδιά των μελών του από την γνωστή αλυσίδα καταστημάτων «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ», καθώς και επιλεγμένα δώρα από το κατάστημα «Bookcorner». Επισημαίνουμε πως τα δώρα για φέτος θα αφορούν παιδιά που είναι γεννημένα από το 2009 έως και σήμερα, μιας και τα παιδιά του 2009 έχασαν πέρυσι το τελευταίο τους δώρο από τον ΣΕΔΑ λόγω κορωνοϊού.  

Οι συνάδελφοι μπορούν να παραλάβουν τα δώρα τους καθώς και τα δώρα των παιδιών τους τις εξής ημέρες και ώρες:

Την Παρασκευή 17/12, από τις 09:30 έως τις 13:00 και από την Δευτέρα 20/12 έως την Πέμπτη 23/12, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Η διανομή θα γίνει μόνο στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Σημειώνεται πως η παραλαβή των δώρων των συναδέλφων θα γίνεται από τον χώρο του πρώην κυλικείου στο ισόγειο, ενώ η παραλαβή των δώρων των παιδιών θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στον 2ο όροφο, όπως πάντα με την επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού.

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, χρήση μάσκας, αποστάσεις και η παραλαβή θα γίνεται από την εξωτερική πόρτα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να περάσουν, να ανταλλάξουμε ευχές για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και το Νέο Έτος και βεβαίως να παραλάβουν τα δώρα τους.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής των δώρων στα καταστήματα «Μουστάκας», απ’ όπου ο Σύλλογος τα έχει προμηθευτεί, εφ’ όσον δεν έχουν ανοιχθεί., ενώ ίδια δυνατότητα έπειτα από επικοινωνία θα υπάρχει και από το «Bookcorner».

Τα κρασιά και τα τσουρέκια τα οποία δεν θα παραληφθούν από τα μέλη του συλλόγου, μαζί με διάφορα άλλα εδέσματα και γλυκά θα προσφερθούν από το σύλλογο και θα μοιραστούν για άλλη μια χρονιά στο Γηροκομείο Αθηνών.

Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ο Πρόεδρος, Β.Πολυμερόπουλος,

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Ι. Χρυσανθακόπουλος.