Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΕΞΑΡΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Συνάδελφοι,
το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μια έξαρση των κρουσμάτων covid19 σε συναδέλφους, με διασπορά σε μεγάλο εύρος των εργασιακών χώρων, φαινόμενο που είτε σχετίζεται με την αντίστοιχη έξαρση των κρουσμάτων στο κέντρο της Αθήνας, είτε με τις μεταλλάξεις του ιού. 
Προς αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του ιού και διαδοσής του σε μεγαλύτερη κλίμακα, καλούμε όλους τους συναδέλφους να τηρούν επιμελώς και με μεγάλη προσοχή τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, για να προστατεύσουμε την υγεία τη δική μας και των οικογενειών μας.
Καλούμε δε την δημοτική αρχή να μεγιστοποιήσει τα μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης στο υψηλότερο επίπεδο και να ελέγχει με συνέπεια την τήρησή τους , καθώς και να αναλάβει και να υλοποιήσει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και ενέργειες που θα θεωρηθούν απαραίτητες ώστε τα μέτρα να καταστούν άμεσα εφαρμόσιμα με επιτυχία, προλαβαίνοντας την διαφαινόμενη έξαρση. 
Συνάδελφοι, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ψυχική κούραση όλων μας από την συνεχιζόμενη δυσχερή κατάσταση, όμως είναι απαραίτητη η εγρήγορση και η προσοχή όλων μας ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς καθ’ολη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας και χωρίς απώλειες. Η μάχη αυτή είναι και ατομική και ομαδική και θέλουμε να είμαστε όλοι παρόντες και την επόμενη μέρα.

 
για το ΔΣ,

Ο Πρόεδρος, Βασ. Πολυμερόπουλος

Ο Αν.Γεν. Γραμματέας, Ι.Χρυσανθακόπουλος