Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ-ΟΤΑ

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ..

Η διευθέτηση του χρόνου των προγραμμάτων κατάρτισης της ΔΥΠΑ, που έγινε στο μυαλό κάποιων “4μηνη παράταση” και οι τραγελαφικές αναρτήσεις συνδικαλιστών….

Τα “βαριά χαρτιά” της ΣΥΝ.ΑΝ. εξακολουθούν να γίνονται φορείς διάδοσης «fake news», εις βάρος του κύρους του συνδικαλιστικού κινήματος. Μετά το “εμπόριο ελπίδας” με τη δήθεν “επικείμενη σίγουρη παράταση του Κοινωφελούς” -που η ΔΑΚΕ με υπευθυνότητα σε ενημερωτικό σημείωμά της διέψευσε- χθες «ανακάλυψαν» εκ νέου την παράταση του Κοινωφελούς, η οποία αυτή τη φορά μάλιστα δόθηκε και επίσημα με ΚΥΑ σε ΦΕΚ!!!

Βέβαια, ή δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν το εν λόγω ΦΕΚ της ΚΥΑ, μένοντας σε τίτλους δημοσιευμάτων, ή αν το διάβασαν τότε δεν κατάλαβαν τι διάβασαν..

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γεγονός. Αφού τα μέλη της ΕΕ και του ΓΣ της Ομοσπονδίας, εκλεγμένα με την ΣΥΝ.ΑΝ., διέδωσαν “άρθρα” για την “παράταση” και “ανέλυαν” και το ποιους αφορά(!!)… πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, κάποιο άλλο -πιο σημαίνον- στέλεχος της ΣΥΝ.ΑΝ., μιλούσε για “συνδικαλιστές του FB” που αναδημοσιεύουν από την παραλία ό,τι βρουν μπροστά τους…

Πρωτοφανές φαινόμενο, η διοικούσα την Ομοσπονδία παράταξη της ΣΥΝ.ΑΝ. και η ηγεσία της, να άγεται και να φέρεται από τίτλους δημοσιευμάτων, ενώ στη συνέχεια να κατηγορούν κάποιους “αόρατους άλλους” για όσα κάνουν οι ίδιοι. Δεν πέρασε όμως και πολύς καιρός που “έταζαν” παρατάσεις σε ραδιόφωνα και σάιτ. Εκτός και αν αναφέρονται στους συνοδοιπόρους τους, που ανακάλυψαν ΦΕΚ με παρατάσεις…

Η υπεύθυνη στάση απέναντι στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων σε αυτή είναι ζητούμενο, περισσότερο από ποτέ. Ως ΔΑΚΕ-ΟΤΑ δεν μπορούμε, ούτε να κατανοήσουμε, ούτε να αποδεχτούμε πλέον το θέατρο του παραλόγου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΔΑΚΕ-ΟΤΑ