Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

https://seda.gr/wp-content/uploads/2024/03/ΓΕΝ.-ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΚΟΠΗ-ΠΙΤΑΣ-29-3-2024.pdf

ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Συνάδελφοι,

ο ΣΕΔΑ σας καλεί σε Γεν. Συνέλευση, την Παρασκευή 29/3/2024 και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Novotel (Μ. Βόδα 4-6). Κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις, τις παρεμβάσεις και τις εξελίξεις που υπήρξαν, ενώ θα τεθούν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τους συναδέλφους και τον ΣΕΔΑ, αλλά και το πλαίσιο των επερχόμενων δράσεων και διεκδικήσεων για την επόμενη περίοδο (αυξήσεις μισθών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, διεκδίκηση επαναφοράς 13ου-14ου μισθού, τα θέματα των υπερωριών, τα ΒΑΕ, τα ζητήματα παραμονής στην εργασία των μακροχρόνια συμβασιούχων, οι συντάξεις κτλ).

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί και η Κοπή Πίτας του Συλλόγου για τα Μέλη τουστην οποία θα υπάρχουν 14 “φλουριά”! Οι 14 “τυχεροί” συνάδελφοι που θα βρουν τα φλουριά, θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ για τα “supermarket Σκλαβενίτης”.

Η Συνέλευση και η Κοπή της Πίτας θα λάβουν χώρα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel, ενώ η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεταιαποκλειστικά στα μέλη του ΣΕΔΑ και η παρουσία θα πιστοποιείται με υπογραφή σε σχετική κατάσταση κατά την είσοδο.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Ο Πρόεδρος, Β. Πολυμερόπουλος.

Ο Αν. Γεν. Γραμματέας, Γ. Χρυσανθακόπουλος.