Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5-11-2013

 

         Σ.   Ε.   Δ.   Α.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τηλ.:2105277219  fax:210 5278052 , e mail: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

             

                                     Αθήνα :  5-11- 2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/11-/2013

 

Με τον καθημερινό και διαρκή αγώνα μας, αντιστεκόμαστε σε μια πολιτική που έχει οδηγήσει την κοινωνία στην φτώχεια και στην εξαθλίωση. Την ίδια στιγμή η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους και την κοινωνία είναι καθημερινή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Η εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να κατασκευάσει με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., δεν μπορεί πλέον να αποπροσανατολίσει κανέναν.

Το πρωτογενές πλεόνασμα και οι υποσχέσεις ότι δεν θα παρθούν νέα οριζόντια μέτρα δεν πείθουν πλέον κανένα, καθώς συνεχίζει την ίδια πολιτική.

Στόχος της κυβέρνησης και της τρόικα είναι πάλι τα δικαιώματα των εργαζομένων και της κοινωνίας. Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα Δημόσια κοινωνικά αγαθά βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο.

Οι άμεσες απολύσεις 15.000 εργαζομένων προετοιμάζονται, ενώ με το 3ο κύμα διαθεσιμότητας 12.500 εργαζόμενοι, που ο μεγαλύτερος αριθμός θα προέρχεται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μπαίνουν στο προθάλαμο της απόλυσης.

Οι νέες αλλαγές – ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση το μόνο που θα επιτύχουν και πάλι είναι νέες μειώσεις στις συντάξεις και στο εφάπαξ.

Ο αγώνας όμως για να ανατραπούν οι πολιτικές αυτές πρέπει να γίνει καθημερινή υπόθεση όλων των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές και για αυτό η συμμετοχή και η επιτυχία της 24ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 είναι μονόδρομος.

Συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση.

Στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον του ʼρεως.

Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

στις 10.30 π.μ. στην πλ. Καραϊσκάκη.