Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΔΑ (ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,

      έχοντας διανύσει ένα εξαιρετικά μακρύ χρονικό διάστημα κατά την οποία οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας είχαν δυσκολέψει τις συλλογικές δραστηριότητες, εισερχόμαστε πλέον σε μια περίοδο εξισορρόπησης της υφιστάμενης κατάστασης. Σταδιακά στην αρχή και με γρηγορότερους ρυθμούς πλέον, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και τα σωματεία ανά την Ελλάδα προχωρούν σε διαδικασίες δραστηριοποίησης, ενημέρωσης, Γενικών Συνελεύσεων, εκλογών κτλ.

Στο πλαίσιο αυτό και στην κατεύθυνση της ήδη υλοποιούμενης από τον Σύλλογο προσπάθειας για εξισορρόπηση της καθημερινότητας μας και επανόδου σε φυσιολογικούς ρυθμούς, ο ΣΕΔΑ προχωρά στην έκδοση των καρτών ΟΑΣΑ, σε προγραμματισμό εκδρομών, εκδηλώσεων κτλ. Ενόψει δε και των επερχόμενων εκλογικών διαδικασιών, ο ΣΕΔΑ προχωρά στην κήρυξη Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 10/3/2022 και ώρα 10:30 στο ξενοδοχείο Novotel (Μ. Βόδα 4-6). Στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις, τις παρεμβάσεις και τις εξελίξεις που υπήρξαν κατά την διάρκεια της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ θα τεθεί με σαφήνεια το πλαίσιο των επερχόμενων διεκδικήσεων για την επόμενη περίοδο (αυξήσεις μισθών, κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης, διεκδίκηση επαναφοράς 13ου-14ου μισθού, τα θέματα των υπερωριών, τα ΒΑΕ, ο νόμος Χατζηδάκη, οι συντάξεις κτλ θα είναι στην ημερήσια διάταξη). Επίσης θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες των εκλογών για την ανάδειξη των συνδικαλιστικών οργάνων.

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Novotel, με τις καρέκλες τοποθετημένες σε αραιή διάταξη, ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση της μέγιστης δυνατής απόστασης, η δε χρήση μάσκας θα είναι απαραίτητη, ενώ η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για κλειστούς χώρους.

       Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας πορείας, μιας πορείας σε μια βατή καθημερινότητα.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος, Β.Πολυμερόπουλος.

Ο Αν.Γεν.Γραμματέας, Ι.Χρυσανθακόπουλος.