ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/9/2020

Υπήρξε νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα covid19 στο κτήριο της Λιοσίων, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα και να γίνει απολύμανση του κτηρίου.


Θεωρούμε σημαντικό σε αυτή τη φάση να ληφθούν πλήρως και να εφαρμοστούν στο ακέραιο όλα τα μέτρα που ενδείκνυνται. Η υγεία όλων προέχει και ο Δήμος οφείλει να θωρακίσει τους εργαζομένους και τους χώρους εργασίας όσο το δυνατόν καλύτερα. Τα test πρέπει να συνεχιστούν και να επεκταθεί το μέτρο σε όλους τους συναδέλφους και τους χώρους εργασίας, απαραίτητη δε είναι η άμεση προμήθεια και παροχή προστατευτικών μασκών και αντισηπτικών ώστε να υπάρξει πλήρης κάλυψη σε βάθος χρόνου. Τέλος οφείλει να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία τοποθέτησης προστατευτικών υαλοπινάκων σε όλες τις υπηρεσίες που έχουν συναλλαγή με το κοινό.


Οφείλουμε όμως και να επιστήσουμε την προσοχή όλων των συναδέλφων στην τήρηση των μέτρων ατομικά. Είναι απαράδεκτο κάποιοι να περιφέρονται από γραφείο σε γραφείο χωρίς να φορούν καν μάσκα και να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία όλων. Απογοητευτική δε είναι η περιορισμένη προσέλευση των συναδέλφων, με παντός είδους δυστυχώς δικαιολογίες, στο συνεργείο για τα test covid19 το οποίο βρίσκεται επί τέσσερις μέρες στο κτήριο της Λιοσίων. Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες η συμμετοχή στα test να γίνει καθολική.


Περαστικά στον συνάδελφο.

seda