48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 19 & 20/3

 

Σ.  Ε.  Δ.  Α.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

                    τηλ.:2105277219  fax:210 5278052 , email: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

           

     

 

                                                      Αθήνα :  17  3 -2014

 

48 ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

 

 

Μετά την απεργία της Τετάρτης 12/3 και την ψήφιση του νομοσχεδίου για

την αξιολόγηση σύμφωνα με το οποίο το 15% των υπαλλήλων θα θεωρούνται στάσιμοι (υπό απόλυση),η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλε νέα 48ωρη Απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Μαρτίου, με βάση τις αξιολογήσεις, απολύσεις, διαθεσιμότητες που κυρίως πλήττουν την Τ.Α.

Η παθητικότητα, η μοιρολατρία, η αναβλητικότητα ενισχύουν και δεν αποτρέπουν την εντατικοποίηση και την σκληρότητα των μέτρων που θα οδηγήσουν στην εξαθλίωση χιλιάδες εργαζόμενους.

Ο κάθε ένας από εμάς αναλαμβάνοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης οφείλει να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας αλλά και για την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Όλοι οι εργαζόμενοι, ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκονται στο στόχαστρο της μνημονιακής πολιτικής.

Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν το σύνολο σχεδόν πλέον των εργαζομένων οφείλουμε να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο !!!

Καμιά δικαιολογία δεν δίνει «άλλοθι» σε κανέναν εργαζόμενο όταν το επόμενο στάδιο είναι το κοινωνικό περιθώριο και η εξαθλίωση της ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

Ο καθένας από εμάς σηκώνει βαρύ φορτίο. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να παλέψουμε για να αποτινάξουμε το ζυγό και να ξεφορτωθούμε αυτήν την  πολιτική που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα.

 

 

Συμμετέχουμε όλοι στην 48ωρη Πανελλαδική απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

 

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ :

                         ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα  11.00 π.μ. ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ

 

haris