Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

 

Σ Ω Μ Α Τ Ε Ι Α
ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 
                                                                                              
                                                                                                        Αθήνα  95– 2011
 
 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
 
 
        Μετά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη για το θέμα των συμβασιούχων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου κοινή συνεδρίαση των εκπροσώπων των εργαζομένων και της δημοτικής αρχής με νομική στήριξη και από τις δύο πλευρές για διαμόρφωση πρότασης ή προτάσεων στην κατεύθυνση της τακτοποίησή των.
        Πρόθεσή μας είναι να καταθέσουμε προτάσεις υλοποιήσημες σε νομοθετικό επίπεδο και την διασφάλιση της παραμονής των συμβασιούχων στην εργασία μέσα σε ένα πλήρως αρνητικό πολιτικό περιβάλλον όπου πρόθεση της Κυβέρνησης σύμφωνα με τις εξαγγελίες της είναι η κάθετη μείωσή τους σε όλο το Δημόσιο τομέα και την Τ.Α.
        Στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους ή έχοντες ενδιαφέρον να καταθέσουν ηλεκτρονικά
( seda@cityofathens.gr , eedaikar@yahoo.gr , giatrakos.g@gmail.com , som_dba@otenet.gr) ή εγγράφως τις απόψεις τους στους συλλόγους έως την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 13.00, με προτάσεις οι οποίες βρίσκονται στα όρια της νομιμότητας και δυνάμενες να υλοποιηθούν επί των συγκεκριμένων ζητημάτων, οι οποίες θα ληφθούν υπ΄ όψιν στην συνολική διαμόρφωση των θέσεων από την πλευρά των εργαζομένων.
 
 

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ