Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων
Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ & ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

 

Σ.  Ε.  Δ.  Α.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τηλ.:2105277219  fax:210 5278052 , e mail: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

           

                                                                                                           Αθήνα : 9    5 – 2013

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ στο ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

&

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ (ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ)ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

 

 

Συνάδελφοι,

        O Σ.Ε.Δ.Α. διαχρονικά  – όπως γνωρίζετε –  διοργανώνει όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν  διάφορες εκδηλώσεις για τα μέλη του.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζει  νέες εκδηλώσεις  με σκοπό και  την αναβάθμιση των  πολιτιστικών  του  δραστηριοτήτων αλλά και  την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων :

Α)  Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δωρεάν επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο) για την προβολή της παράστασης « Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ »  στην αίθουσα του θόλου , για τα παιδιά των μελών του ΣΕΔΑ (ηλικία παιδιών από 8-12 ετών).

Παρακαλούμε  όσα μέλη μας επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους την προβολή της παράστασης να το δηλώσουν στο γραφείο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου , προκειμένου να κλειστεί έγκαιρα η αίθουσα .

 Δεδομένου ότι η χωρητικότητα της αίθουσας είναι περιορισμένη ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να υπολογιστεί  ένας συνοδός – γονέας για το παιδί/παιδιά,  για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την προβολή  όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

 

Β) Κυριακή 9 Ιουνίου  : 

Hμερήσια εκδρομή (Κρουαζιέρα)   στην Ύδρα.

        Η εκδρομή θα  στοιχίσει μόνο 5 €  για τα μέλη του Συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη θα στοιχίσει 23 € και περιλαμβάνει : το κόστος μεταφοράς   και ένα ελαφρύ πρόγευμα στο πλοίο.

Ώρα αναχώρησης : 9.00 π.μ. και ώρα επιστροφής από την Ύδρα στη Μαρίνα Ζέας : 19.00.

Oι ημερομηνίες είναι συγκεκριμένες , δεν μπορεί να υπάρξει η παραμικρή υπέρβαση διότι δεν υπάρχει δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης του αριθμού των συμμετεχόντων

Παρακαλούμε, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδρομή  να το δηλώσουν στο γραφείο του Συλλόγου το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 17  Μαΐου .

Για το ακριβές πρόγραμμα της εκδρομής θα υπάρξει νέα ενημέρωση και εφ΄ όσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι ικανοποιητικός έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί  η εκδρομή, δεδομένου ότι η χωρητικότητα του πλοίου είναι συγκεκριμένη.