ΣΧΟΛΙΟ Σ.Ε.Δ.Α.

                                                                                                                                                                                                                                 ΣΕΔΑ

ΣΧΟΛΙΟ

Η γνωστή πλέον ρόδα του Συντάγματος θα γύριζε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Δεν υπήρξε όμως καμία δέσμευση όσο αφορά το χρόνο λειτουργίας της. Το κρατάγανε ως έκπληξη, θα είναι το 2017, το 2018 ή το 2019. Κανείς δεν το έχει αντιληφθεί αλλά ο χρόνος θα δείξει. Ποτέ. Θα ήταν μια από τις καθημερινές φαιδρές  ιστορίες που ζούμε στο Δήμο τα τελευταία χρόνια και θα ήταν απλά μια ιστορία για γέλια εάν δεν αναφερόμασταν σε ανθρώπους, σε ανθρώπινες ζωές και την ασφάλεια που επιβάλλεται σε αυτήν την περίπτωση .

Πολύ περίεργη ιστορία και όχι μόνο,  από πολλές πλευρές.

 Ρόδα παρατήρησης πάνω σε ξύλινες τάβλες  που τις κάλυψαν  για να μην φαίνονται, δύσκολα θα μπορούσαμε να το είχαμε φανταστεί ως τώρα.  

 Ευτυχώς βρέθηκε το πρόσχημα του καιρού (δικαιολογίες για κλάματα) και αποσυναρμολογήθηκε η ρόδα,  με αποτέλεσμα να κάνουνε ότι μπορούνε για να σώσουν τα  προσχήματα και ότι κωμικό έχει υπάρξει σε αυτήν την ιστορία.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του Δήμου.

Μένουμε όμως μόνον εδώ λόγω των Αγιων Ημερών των Χριστουγέννων και των εορτών της Πρωτοχρονιάς,  αλλά οι αμέσως επόμενες ημέρες (μετά τις εορτές) θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Έχουμε πολλά θέματα ανοικτά, πολλά   ενδιαφέροντα θέματα τα οποία αφορούν τον Δήμο μας και του εργαζόμενους, όπως εμείς τον γνωρίζουμε και όπως είχαμε μάθει έως τώρα να  λειτουργεί με βάση  τους νόμους και τους κώδικες και όχι σαν τσιφλίκι του πατέρα τους που το θωρούν κάποιοι, οι οποίοι, εντελώς συγκυριακά βρίσκονται σε αυτόν.

Καλή Χρονιά και Πολλές, Πολλές Ευχές. 

haris