ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

Σ. Ε. Δ. Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τηλ.:2105277219 fax:210 5278052 , e mail: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

 

Αθήνα : 192 – 2013

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

 

Με αφορμή τις διώξεις των τεσσάρων συναδέλφων συνδικαλιστών από τον χώρο της καθαριότητας για την κατάληψη της 20ης Νοεμβρίου 2012, θα θέλαμε πέραν της πλήρους συμπαράστασής μας να γίνει κατανοητό ότι :

Mε διώξεις και αγωγές ούτε λύθηκε ποτέ συνδικαλιστικό ή εργασιακό ζήτημα αλλά ούτε και θα λυθεί.

Η Δημοτική αρχή έχει μία έφεση στις αγωγές και δικαστικές προσφυγές πρωτοπόρα σε πανελλαδικό επίπεδο, μακράν οποιασδήποτε άλλης δημοτικής αρχής.

Ας προσπαθήσει η Δημοτική αρχή να επιλύσει ένα από τα τόσα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει και ας αφήσει τις αγωγές και τις δικαστικές παρεμβάσεις.

Κύριε Αντιδήμαρχε της Καθαριότητας ,

Εάν κλείσει η περιφέρεια την Ιερά Οδό τις επόμενες ημέρες λόγω ακαταλληλότητας δεν θα φταίνε οι συνδικαλιστές εκτός εάν οι δύο ώρες της καταλήψεως τον Νοέμβριο σας εμπόδισαν να επιτελέσετε τις υποχρεώσεις σας και να λύσετε τα χρονίζοντα προβλήματα.

Κύριε Δήμαρχε,

Εμείς στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας και θεωρούμε αστείες τις καταγγελίες.

Σταθείτε και εσείς μία φορά στο πλευρό των εργαζομένων χωρίς αστερίσκους , υποσημειώσεις και τακτικισμούς.

Τέτοιες διώξεις όχι απλά κανέναν δεν φοβίζουν αλλά απεναντίας ρίχνουν λάδι στη φωτιά οξύνοντας και μεγαλώνοντας τα αδιέξοδα.

Σας καλούμε να παρέμβετε άμεσα και χωρίς άλλες διαβουλεύσεις για να σταματήσει η οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη του θέματος διότι έχουμε ατελείωτα άλλα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα να επιλύσουμε.

Μην συσσωρεύετε και άλλα και μάλιστα χωρίς λόγο.

Θα τα βρείτε μπροστά σας.

 

haris