ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                       

Σ.   Ε.   Δ.   Α.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

                                         

 Αθήνα : 23-6-2010

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

H απαξίωση και η εξουθένωση των εργαζομένων συνεχίζεται με το νέο νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος .

Δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών εξαφανίζονται, προγραμματισμοί που οποίοι αφορούν τη ζωή μας τινάζοντας στον αέρα με την εξοντωτική αύξηση των ορίων ηλικίας, μείωση των συντάξεων και την διάλυση του κοινωνικού κράτους η οποία συνθλίβει  εν τέλει όλους  αυτούς που δεν έχουν ευθύνη για  τη σημερινή κατάσταση .

Οι ασφαλιστικές ρυθμίσεις αποδομούν πλήρως το κοινωνικό κράτος , η μείωση των συντάξεων φθάνουν ειδικά μετά το 2015 σε επίπεδο

βοηθήματος, τα ταμεία καταρρέουν με την είσοδο των νέων εργαζομένων στο ΙΚΑ ενώ τα μέτρα για τις μητέρες με ανήλικα παιδιά φθάνουν στα όρια της αναλγησίας.

Οι αντοχές μας έχουν προ πολλού εξαντληθεί . Η Τρόϊκα να πάψει να μας θεωρεί αποικία και η Κυβέρνηση να σταματήσει να θεωρεί τον εαυτό της ως Κυβέρνηση προτεκτοράτου.

        Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίζει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και στην πράξη να γίνεται βασιλικότερη της Τρόϊκας.

        Οι αντιδράσεις θα γίνουν ανεξέλεγκτες και τα επικοινωνιακά παιχνίδια το μόνο που κάνουν είναι να απαξιώνουν τους ίδιους και να μεγαλώνουν την ανασφάλεια.

                          Για μια ακόμη φορά καλούμε όλους

στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ

την Τρίτη 29 Ιουνίου στο Πεδίο του ʼρεως στις 11.00 π.μ.

Επί τέλους έχει ξεπεράσει κάθε όριο

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ

Α   Π   Ε  Ρ   Γ  Ι  Α
haris