ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 4-5-2011

 Σ. Ε. Δ. Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΤΗΛ. : 210 5277219 – FAX : 210 5278052
E-MAIL : seda@cityofathens.gr – Ηλεκτρ. Δ/νση : www.seda.gr

Αθήνα : 31- 5 -2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,
H παράταση του μνημονίου μέχρι το 2015 και τα νέα συμπληρωματικά αντιλαϊκά μέτρα που ανακοινώθηκαν, θα οδηγήσουν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την οικονομία και τη χώρα σε νέα αδιέξοδα.
Η νέα μείωση εισοδημάτων, η περικοπή ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων, η νέα φορολογική επιδρομή αλλά και το ξεπούλημα των Δημοσίων Υπηρεσιών, των ΔΕΚΟ και της Δημόσιας περιουσίας, θα έχουν δραματικές επιπτώσεις στην κοινωνία και υπονομεύουν την πορεία της χώρας.
Για το Δημόσιο και τους εργαζόμενους σ΄αυτό, τα νέα μέτρα σημαίνουν διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, νέες περικοπές εισοδημάτων, μέσα από την αναστολή της μισθολογικής εξέλιξης και το νέο μισθολόγιο, νέα φορολογικά βάρη, απολύσεις, περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, μείωση του εφάπαξ, διάλυση των Ταμείων, αύξηση του ωραρίου εργασίας κ.λ.π.
Η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ, τα σωματεία και οι ομοσπονδίες κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους και διοργανώνουν σε πολλές πόλεις συλλαλητήρια και αμέσως μετά Γενική Απεργία.
Στην Αθήνα διοργανώνουμε Συλλαλητήριο
Το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 11.00 π.μ
στην πλατεία Ομονοίας

Λεηλατούν τη Δημόσια Περιουσία
Κλέβουν τα εισοδήματα μας και τη ζωή μας

Σάββατο 11.00 πμ. όλοι στην Ομόνοια

Σ. Ε. Δ. Α

haris