ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

 

Σ.  Ε.  Δ.  Α.

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τηλ.:2105277219  fax:210 5278052 , email: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

           

           Αθήνα: 28 – 5 2013

 

  ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

 

Σε συνέχεια των κοινωνικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων ο ΣΕΔΑ προχωρά σε δύο εκδηλώσεις για τα μέλη του και τα παιδιά των μελών του συμβάλλοντας στην σύσφιξη των μεταξύ μας σχέσεων αλλά και στο να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την απαισιοδοξία της καθημερινότητας,

Α) Ναύλωσε αποκλειστικά ένα κρουαζιερόπλοιο για μια μονοήμερη κρουαζιέρα στην Ύδρα. 

Β) Έκλεισε το πλανητάριο για προβολή στην αίθουσα του θόλου αποκλειστικά για τα παιδιά των συναδέλφων.

 Ο μεγάλος αριθμός συναδέλφων που δήλωσαν την επιθυμία να συμμετέχουν στις δύο προαναφερθείσες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας ξεπέρασε τις προβλέψεις και τις προσδοκίες μας, δείχνοντας την ανάγκη όλων  να ξεφύγουν από αυτό το βαρύ κλίμα της εποχής.

        Ο ΣΕΔΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων προσπαθώντας να επιβαρύνει οικονομικά όσο το δυνατό λιγότερο τα μέλη του με καθαρά συμβολικό οικονομικό τίμημα.

 

Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ :

 

H προβολή της παράστασης θα γίνει

το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ.

        Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν  μισή ώρα πριν την έναρξη της προβολής, στην είσοδο του πλανηταρίου, από την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου. Υπενθυμίζουμε ότι αντιστοιχεί ένα εισιτήριο για κάθε παιδί και ένα εισιτήριο για τον συνοδό-γονέα.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας                 (το αργότερο έως τις 10.15 π.μ.) στο Πλανητάριο                                    (Δ/νση : Λ. Συγγρού 387 – Π. Φάληρο)

προκειμένου να διευθετηθεί ήρεμα και χωρίς ταλαιπωρία                                η  διανομή των εισιτηρίων.

  

Β) Kρουαζιέρα στην ΄Υδρα :  

 

Θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 9 Ιουνίου με ειδικά και αποκλειστικά ναυλωμένο από τον ΣΕΔΑ πλοίο, το οποίο θα αναχωρήσει από την ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ στις 9:15 π.μ.

Παρακαλούνται

όσοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν

να φροντίσουν  να εξοφλήσουν το αντίτιμο που τους αναλογεί

από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου

(ώρες : 10.00 π.μ. – 1:00 μ.μ)

στο γραφείο του ΣΕΔΑ

άλλως θα ακυρωθεί η θέση τους.

Στο γραφείο του ΣΕΔΑ θα παραλαμβάνουν

και το πρόγραμμα της κρουαζιέρας.

 

      Ο ΣΕΔΑ έχει μεριμνήσει να είναι ελεύθερος ο χρόνος παραμονής

στην Ύδρα για να τον εκμεταλλευτεί ο καθένας όπως επιθυμεί χωρίς περιορισμούς, με μόνη υποχρέωση από τους συμμετέχοντες να μην προκαλέσουν καθυστερήσεις έτσι ώστε να τηρηθεί με ακρίβεια το πρόγραμμα αφίξεων και αναχωρήσεων και να  μην διαταραχθεί η καλή διάθεση όλων.

               Επίσης τονίζουμε ότι η κρουαζιέρα διοργανώνεται και καλύπτεται οικονομικά – σε μία εξαιρετικά δύσκολη για όλους εποχή – από τον ΣΕΔΑ  με  σκοπό να δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του  και όχι σε αντικαταστάτες των μελών του – να ξεφύγουν λίγο από το στενό εργασιακό περιβάλλον και να έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη και χαρούμενη μέρα.

Αυτό σημαίνει ότι απαιτείται η φυσική παρουσία των μελών που έχουν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν και όχι αντιπροσώπων , για να μην  βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να απαγορεύσουμε την είσοδο στο πλοίο ατόμων που δεν είναι μέλη του Συλλόγου.

 

haris