ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 Mετά από την επιστολή που απέστειλε ο ΣΕΔΑ και την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αθηναίων ο οποίος δεσμεύτηκε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Σύλλογο για το θέμα της αξιολόγησης, σήμερα Παρασκευή 13/6/2014 υλοποίηθηκε αυτή η συνάντηση με την παρουσία και των Σωματείων της Καθαριότητας.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ κατέθεσε στον Δήμαρχο τη θέση του και τους προβληματισμούς του σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης καθώς και τα προβλήματα που δημιουργεί ο συγκεκριμένος νόμος , εκθέτωντας συγκεκριμένα παραδείγματα.ζήτησε δε την παρέμβασή του ώστε να αποσυρθεί ο νόμος διότι δεν επδέχεται τροποποιήσεις.

Ο κ. Καμίνης από την πλευρά του δήλωσε ότι θα καθορίσει τη θέση του και με βάση τις απόψεις της ΚΕΔΕ λαμβάνοντας υπ όψη τις θέσεις των εργαζομένων και την άποψη του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η ΚΕΔΕ και ο κ. Καμίνης θα συναντηθούν με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη Δευτέρα 16 Ιουνίου.

Τις απόψει τουκαι τις θέσεις του ο κ. Καμίνης είπε ότι θα τις ανακοινώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Ιουνίου όπου και θα ΄φερει ως θέμα την αξιολόγηση.

Εμείς αυτές τις μέρες θα συνεχίσουμε τις πιέσεις, τις συνδικαλιστικές δράσεις και τις συναντησεις σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την απόσυρση του νόμου ή στη χειρότερη περίπτωση την κατάργηση τουλάχιστον των ποσοστόσεων.

haris