ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-4-2015

 

Σ.Ε.Δ.Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 

 

 

Αθήνα : 23-4-2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΡΩΜΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Συνάδελφοι,

Αφού το Προεδρείο του Συλλόγου παρακολούθησε την ενημέρωση του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών κ. Μάρδα στην ΚΕΔΕ,

Αφού παρακολούθησε το δούλεμα-ενημέρωση επί δύο ώρες

Αφού παρακολούθησε τις « κολοτούμπες » των Δημάρχων να κάνουν την επανάσταση η οποία μετατράπηκε σε στάση που εξέπεσε σε διαμαρτυρία και εκφυλίστηκε σε ψίθυρο

Αφού παρακολούθησε όλους τους παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ (συνδικαλιστές , συνταξιούχους συνδικαλιστές) ανθρώπους χωρίς αιδώ να λένε ότι η δέσμευση αποθεματικών και η πιθανή στάση πληρωμών είναι ότι καλύτερο τους έχει τύχει στη ζωή τους !!!!!!

Αφού είδαμε όλους αυτούς οποίοι για χρόνια ολόκληρα εκρήγνυντο για οτιδήποτε συνέβαινε να μετατρέπονται σε κομματικούς γυμνοσάλιαγκες, σας γνωρίζουμε τα εξής :

  1. Μπορεί οι Δήμαρχοι να λένε ή να κάνουν οτιδήποτε να καταθέσουν ή να μην καταθέσουν τα αποθεματικά στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά αν οι εργαζόμενοι μείνουν απλήρωτοι θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι πρώτοι οι οποίοι θα την πληρώσουν με τον πιο άσχημο τρόπο είναι οι ίδιοι οι Δήμαρχοι, οι δε Δήμοι και όχι μόνο δεν θα ξανανοίξουν.

  2. Κάνοντας το ελάχιστο – αν και θεωρούμε ότι η στάση της ΚΕΔΕ είναι παράλογα δουλική – εμείς θα συμμετάσχουμε στο κλείσιμο των Δήμων από τις 12.00 έως τις 15.00, την Παρασκευή 24 Απριλίου με συγκέντρωση στην Bασ. Σοφίας , έξω από τη Βουλή ,εκδηλώνοντας την διαμαρτυρία μας για το σάρωμα των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων.

 

Σας καλούμε αύριο στις 12.30

στη συγκέντρωση στην Βασ. Σοφίας (έξω από τη Βουλή)

και στο κλείσιμο των Δήμων

που πραγματοποεί η ΚΕΔΕ από τις 12.00 – 15.00.

 

haris