ΕΥΧΕΣ και όχι μόνον

 

1. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων εύχονται στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κ. Μπακογιάννη καλή επιτυχία και ευόδωση των προσδοκιών του.
Τις ίδιες ευχές βεβαίως θα εκφράσουμε σε όλους τους υποψηφίους αν και θεωρούμε ότι οποιαδήποτε επόμενη Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να έχει χειρότερη θητεία από την υπάρχουσα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

2. Ο Σύλλογος θα παρακαλούσε τους υποψηφίους Δημάρχους να πραγματοποιούν τις εκδηλώσεις τους με μία χρονική απόσταση μεταξύ τους διότι ένας αριθμός επαγγελματιών γυρολόγων χειροκροτητών χρειάζεται ένα διάστημα για να επανέλθουν τα χέρια τους στην πρότερη κατάσταση λόγω χειροκροτήματος.
Σε διαφορετική περίπτωση ο Σύλλογος θα διαθέσει κρέμες χειρός και έμπλαστρα «Λέοντος» για αυτούς τους «αξιοπρεπείς και κουρασμένους» συναδέλφους.
Είναι οι ίδιοι που στην εκδήλωση του κ. Καμίνη για την προεδρεία του ΚΙΝΑΛ παρίσταναν τους ταξιθέτες και χωροθέτες, στις δε υπόλοιπες παρίσταναν και θα συνεχίσουν να παριστάνουν τους στεντόρειους θιασώτες και χειροκροτητές όλων των νυν και επομένων υποψηφίων. Με το αζημίωτο βέβαια. Άλλος ανταμείφθηκε από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή με θέση αξίας 800 περίπου ευρώ από υπερωρίες και μετά μετακόμισε σε θέση «στα μακαρίας αναπαύσεως» των πολλών χιλιάδων ευρώ και άλλοι σε θέσεις που μόνο στον ύπνο τους θα τις βλέπανε.
Προφανώς οι συγκεκριμένοι «αγαπητοί συνάδελφοι» ευελπιστούν την έως τώρα αξιοπρεπή πορεία του μυρμιγκοφάγου να την συνεχίσουν και με τον επόμενο Δήμαρχο όποιος κι αν είναι διότι έχει αποδειχθεί άκρως αποδοτική.

seda