ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- 21/11/2012

Σ. Ε. Δ. Α.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

τηλ.:2105277219 fax:210 5278052 , e mail: seda@cityofathens.gr – Ηλ.Δ/νση: www.seda.gr

 

 

Αθήνα : 21 – 11- 2012

 

EKTAKTH ΑΝΑΚΟIΝΩΣΗ

Δεν χρειάστηκαν παρά δύο ώρες μετά τα ευχολόγια της ΚΕΔΕ ότι θα κάνει την επενάστασή της και το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εξέδοσε σήμερα 21 Νοεμβρίου μία βλακώδη εγκύκλιο – μνημείο άγνοιας, η οποία :

      1. Προσπαθεί να διχάσει τους εργαζόμενους και να δημιουργήσει κοινωνικούς αυτοματισμούς στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου

      2. Επιβεβαιώνει πλήρως αυτά τα οποία λέγαμε τόσες μέρες, αυτά τα οποία υποστηρίζαμε , την πλήρη γνώση των δεδομένων την οποία είχαμε σε όλη αυτή την κατάσταση που δημιούργησε το Υπουργείο.

        Οτι δηλαδή το Υπουργείο θα προσπαθήσει να δώσει λύση μέσα από τα στοιχεία τα οποία έχει και ότι αυτό είναι αδύνατον να συμβεί.                                                                                                               Προσπαθεί απ΄ότι φαίνεται να διακόψει τη μισθοδοσία όλων των Αορίστου Χρόνου ώστε να μπορέσει να θέσει σε διαθεσιμότητα αυτούς τους οποίους έχει εντάξει. Έχει ξεχάσει όμως – κατά την πάγια τακτική του – ότι ένα πολύ μεγάλο μέρος των Αορίστου χρόνουδεν υπάγεται στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.                                      Οι Αορίστου χρόνου στο Δήμο Αθηναίων δεν πληρώνονται μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.                                                                                                      Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξουνε οι ακροβασίες του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η ανυπαρξία της ΚΕΔΕ και τα ευχολόγια του Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη.

Αναλυτικότερες εξηγήσεις θα δοθούν στην αυριανή συγκέντρωση στις 11.00 π.μ. έξω από το Κεντρικό Δημαρχείο (Λιοσίων 22)

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΒΕΛΛΙΑΝΙΤΗ                                           ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

haris