ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 Αθήνα :  29-1-2016

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα διεξήχθη η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΑ την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016.
Πριν την έναρξη της διαδικασίας ο πρόεδρος του Συλλόγου έκοψε την βασιλόπιτα. 
Τρεις τυχεροί συνάδελφοι κέρδισαν τα αντίστοιχα φλουριά και πήραν δώρο από ένα tamplet.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης υπήρξε πλήρης ενημέρωση  από τον Πρόεδρο εφ΄όλων των θεμάτων (συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό, αξιολόγηση στο Δημόσιο αλλά και τρέχοντα θέματα  όπως :  τροποποίηση Οργανισμού, οφειλόμενες παροχές  (γάλα) τελευταίων ετών , χρονίζουσες δικαστικές διεκδικήσεις :176 ευρώ, γάλα 2002-2003, ΜΑΠ .
Επίσης έγινε ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα (εκδρομή, δώρα στους συναδέλφους, πολιτιστική εκδήλωση και δώρα για τα παιδιά, προσφορά κρασιών  στο Γηροκομείο Αθηνών) και για τις δραστηριότητες που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα όπως οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών. 
Παρόλη την αναλυτική ενημέρωση του Προέδρου κριθηκε αναγκαίο να παραστεί και ο  Δικηγόρος κ. Αγγ. Σιδερής από το δικηγορικό Γραφείο του κ. Σωτηρακόπουλου, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά  το σώμα για την πορεία που ακολουθήθηκε, το σημείο που βρίσκονται και την πιθανή τους κατάληξη όλες οι δικαστικές μας διεκδικήσεις. 
Απήντησε σε όσες ερωτήσεις του τέθηκαν έτσι  ώστε να μην μείνει  καμία απορία σε κανέναν συνάδελφο.
Στη συνέχεια ο ειδικός επι των Ασφαλιστικών θεμάτων και  Μέλος της ΑΔΕΔΥ κ. Κουρούκλης, εξήγησε  τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί από την Κυβέρνηση και απάντησε σε όσες ερωτήσεις του τέθηκαν από τους συναδέλφους. 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και επικεφαλής των παρατάξεων Γιάννης Καράγιωργας , Ευαγγελια Κακλαμάνη και Γεώργιος Δελάκης έκαναν τοποθετήσεις, πλην της παράταξης  τηςΑΣΚ η οποίοι απείχε – όπως άλλωστε και από όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου .
Μίλησαν επίσης και μέλη παρατάξεων που δεν έχουν εκλεγεί το Δ.Σ. αλλά και συνάδελφοι  οι οποίοι ζήτησαν τον λόγο.
Η συνέλευση αν και διήρκησε αρκετές ώρες ήταν από τις πιό εντυπωσιακές , πιό ενδιαφέρουσες, πιό ενημερωτικές και πιό ήρεμες που διεξήγαγε ποτέ ο ΣΕΔΑ.
Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες έμειναν μέχρι το τέλος της, παρακολουθώντας την με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

haris