ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 
 
 
Σ. Ε. Δ. Α.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΛΙΟΣΙΩΝ 22 – 2ος όροφος – Τ. Κ. 104 38 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. :210 5277219, 210 5277220 ,FAX : 210  52.78.052
EMAIL:  seda@cityofathens.gr
           
 
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Η στάση των εργαζομένων στον Δήμο Αθηναίων   σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις  παρέμεινε και παραμένει διακριτικά ουδέτερη και σε αυστηρά θεσμικό επίπεδο χωρίς αυτό να αναιρεί τις προσωπικές και παραταξιακές προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά.
Καλό θα είναι δε και οι υποψήφιοι να κινούνται σε αυτή τη λογική και να μην εμπλέκουν τους εργαζόμενους στην προεκλογική τους τακτική διότι τότε είμαστε υποχρεωμένοι να απαντούμε προφυλάσσοντας πρώτα και κύρια την εργασιακή αξιοπρέπεια των εργαζομένων μελών μας
            Είναι τουλάχιστον ατυχείς οι απόψεις οι οποίες εκφράσθηκαν  από υποψήφιο δήμαρχο  ότι « οι εργαζόμενοι δεν βγαίνουν να δουλέψουν στην πραγματικότητα και  ο δήμος δεν συγχωρείται να έχει τόσους υπαλλήλους και  να μην έχουμε καθαριότητα , να μην φροντίζουν τα πάρκα και να μην φροντίζουν τις παιδικές χαρές».
Θεωρούμε ότι μόνον εν τη ρύμη του λόγου και υπό την προεκλογική πίεση μπορούν να έγιναν αυτές οι δηλώσεις διότι διαφορετικά θα ζητήσουμε να κατονομασθούν ποιοί  και σε ποιά πάρκα ή δρόμους δεν υπάρχει παρουσία και φροντίδα.
            Οι εργαζόμενοι στον Δήμο κάτω από δύσκολες εργασιακές συνθήκες και περικομμένες τις αποδοχές δίδουν καθημερινό αγώνα για την εξυπηρέτηση εκατοντάδων χιλιάδων δημοτών , για την ευπρέπεια και την καθαριότητα της πόλης.
            Εμείς ζητάμε συνεργασία με την δημοτική αρχή και τις δημοτικές παρατάξεις, τέτοιες όμως απόψεις και θέσεις θα τυγχάνουν άμεσης απαντήσεως διότι ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.
 

haris