ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-5-2011

 
Σ. Ε. Δ. Α.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 

Aθήνα 18 Μαίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ειρηνική πορεία την οποία πραγματοποιήσαμε σήμερα για το θέμα του ωραρίου, της ιδιωτικοποίησης της Καθαριότητας και των μετατάξεων, μετατράπηκε από γελοίες ενέργειες της Αστυνομίας και της Πολιτικής ηγεσίας σε μια συγκέντρωση – πορεία η οποία αποσυντόνισε όλο το κέντρο της Αθήνας για πολλές ώρες.
Τα ΜΑΤ με τη γνωστή τους τακτική προφανώς ακολουθώντας άνωθεν εντολές είχαν αποκλείσει όλα τα στενά γύρω από τη Βουλή με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να προσεγγίσουμε ούτε τη Βουλή ούτε το Υπ. Εσωτερικών και να μην μπορέσει η αντιπροσωπεία να παραδώσει το ψήφισμα.
Τα ΜΑΤ άλλη μία φορά κατόρθωσαν να στείλουνε στο νοσοκομείο (ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ) τον Πρόεδρο της ΠΟΠ-ΟΤΑ Παναγιώτη Βελέντζα ο οποίος χτυπήθηκε στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στην πλάτη.
Τα χημικά και οι κροτίδες κρότου λάμψης ρίχτηκαν άλλη μια φορά αφειδώς εναντίον των εργαζομένων και μάλιστα σε μία συγκέντρωση η οποία κατά βάση απαρτιζόταν από γυναίκες – παιδαγωγούς
Η προστασία του άβατου όμως της Βουλής και του Υπ. Εσωτερικών σε απόσταση 1 χλμ. είναι όπως φαίνεται πιο σημαντική από την προστασία των γυναικών- ειρηνικών διαδηλωτών.
Ο συνάδελφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και για την εξέλιξη της υγείας του θα ξέρουμε τις επόμενες ώρες όταν τελειώσουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται.

Σ. Ε. Δ. Α.

haris