ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 26-11-2010

 

                                   
   
Σ.   Ε.   Δ.   Α.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
                                             
        Αθήνα : 26-11-2010
                                       
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
 
Συνάδελφοι ,
1.   Όσον αφορά το θέμα της αργοπορίας της καταβολής των υπερωριών του Νοεμβρίου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα καταβληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες ( σύμφωνα με τη δέσμευση του Γεν. Γραμματέα κ. Θεοδώρου στην συνάντηση που είχαμε μαζί του ) . Η αργοπορία μίας εβδομάδος περίπου οφείλεται σε ταμειακούς λόγους.
2.    Το νέο μισθολόγιο θα ψηφισθεί στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2011 και θα εφαρμοσθεί από 1/1/2012 σύμφωνα με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Οικονομικών. Όσα κυκλοφορούν είναι σενάρια διαρροών στον τύπο και δεν επιβεβαιώνονται ή διαψεύδονται από καμία επίσημη πηγή διότι πέραν μιας συνάντησης με το Προεδρείο της ΑΔΕΔΥ δεν υπάρχει ουδεμία άλλη επίσημη πληροφόρηση.
3.    Οι διάφορες φήμες ή ψίθυροι οι οποίοι κυκλοφορούν σωρηδόν το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Αθηναίων και με αφορμή την αλλαγή της Δημοτικής αρχής δεν έχουν την παραμικρή βάση, άλλες είναι γελοίες και άλλες εκφράζουν προσωπικές επιθυμίες . Καλό είναι η σεναριολογία επί παντός επιστητού να σταματήσει διότι είναι άχαρο και άκομψο και πρέπει να απαντά ο Σύλλογος σε καθημερινή βάση σε διάφορα αποκυήματα φαντασίας.
 
 
4.    Η διανομή του γάλακτος του 2010 συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα της κάθε Δ/νσης .
 
5. Η απεργία της Ομοσπονδίας έκλεισε με την υπογραφή Σ.Σ.Ε (αφορά τους αορίστου χρόνου) και αναγνωρίζονται μέσω αυτής τα κλιμάκια που δόθηκαν στους εντασσόμενους στα Β.Α.Ε. μονίμους
και στους αορίστου χρόνου και με τον συνολικό χρόνο αναγνώρισης  της προϋπηρεσίας στους εργαζομένους στα ΑΜΕΑ, βοήθεια στο σπίτι, κ.λ.π.
 
Η απολογιστική συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/11/2010 στις 11.00 π.μ. στο NOVOTELενώ οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στο κτίριο της οδού Λιοσίων.
 
       
 
               Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
 
 
             ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ                    ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
 
 

haris